Sencon Nieuwsbrief - November 2016

Sencon Nieuwsbrief - November 2016

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
  • Sencon opent twee nieuwe vestigingen in Noord en Zuid Nederland.
  • Project uitgelicht: Inspecties conform BRL-K14020 bij gemeente Lelystad.
  • Aanvulling van ons team met Technisch Inspecteur Johan Tip.
  • SAM® Gebruikerstrainingen groot succes. Nieuwe trainingsreeks start in januari 2017.

 

Sencon opent twee nieuwe vestigingen in Noord en Zuid Nederland

Wij hebben twee nieuwe vestigingen waar wij klanten kunnen ontvangen, trainingen en presentaties kunnen geven en een werkplek bieden aan ons groeiend aantal medewerkers. Met deze locaties in Dordrecht en Drachten blijven we voor iedereen in Nederland bereikbaar. Tijdens de zomerperiode hebben de verhuizingen plaatsgevonden en zijn beide vestigingen in gebruik genomen. De SAM® Gebruikerstrainingen vonden al plaats op onze nieuwe locaties in Drachten en Dordrecht.

Wij nodigen u van harte uit om een van onze locaties, bij een volgende afspraak, te komen bezoeken.

        

Project uitgelicht: Inspecties conform BRL-K14020 bij gemeente Lelystad

De gemeente Lelystad heeft er bewust voor gekozen de inspecties conform BRL K14020 uit te laten voeren door een onafhankelijk adviesburo. Sencon heeft opdracht gekregen tot het jaarlijks uitvoeren van de inspecties conform BRL K14020 voor alle riooltechnische installaties.

BRL K14020 is de norm voor Kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompen en gemalen. Door het toepassen van de norm is het mogelijk de actuele staat van onderhoud van de objecten te beoordelen volgens een vaste methodiek. Het voordeel voor de gemeente Lelystad is, dat zij direct na het uitvoeren van de inspectie inzage heeft in de inspectieresultaten, aandachtpunten en te nemen maatregelen. Deze worden vervolgens uitbesteed aan een externe onderhoudsbedrijf.

Door het uit laten voeren van de inspectie door een onafhankelijk adviesburo creeert de gemeente de mogelijheid om  een controle te verzorgen op het preventieve en correctieve onderhoud, welke door een externe onderhoudspartij is uitgevoerd.

De inspecties voor 2016 zijn inmiddels afgerond, waarbij de resultaten zijn vastgelegd in de bij de gemeente toegepaste SAM® Beheerapplicatie. Daarnaast kunnen de resultaten op basis van de algemene beoordeling van de afzonderlijke componenten direct worden doorvertaald naar een actuele meerjarenbegroting.

Voor meer informatie kunt u contct opnemen met dhr. J. Betten van de gemeente Lelystad, bereikbaar op tel. nr. 0320-278156.

Aanvulling van ons team met Technisch Inspecteur Johan Tip

Met ingang van 1 oktober is Johan Tip ons team komen versterken als Technische Inspecteur. Johan wordt met name ingezet bij inventarisaties, BRL-inspecties, NEN-3140 keuringen en projecten in het midden en zuiden van Nederland.

Werkervaring met elektrische installaties heeft Johan opgedaan als service- en onderhoudsmonteur bij diverse werkgevers. De afgelopen 4 jaar heeft hij als Service Monteur bij een gerenomeerde pompenleverancier uit Dordrecht ervaring opgedaan met riooltechnische installaties.

SAM® Gebruikerstrainingen groot succes

In september is de reeks SAM® Gebruikerstrainingen van start gegaan. Tijdens de training wordt gebruikers nog meer inzicht gegeven in de modules, functionaliteiten en overzichten van SAM®. Daarnaast leert de gebruiker meer over de mogelijkheden van het beheersysteem, efficiënter te kunnen werken met SAM®, optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten en de mogelijkheden van SAM® en daarmee het beheer te optimaliseren. Praktisch en interactief zijn kenmerkend voor deze trainingen.

Reacties van cursisten: ‘Zeer nuttig en informatief! Wij zijn blij met de keuze voor SAM®!.

‘Zeker een aanvulling op de reeds aanwezige kennis over SAM®. Ik heb ook als gevorderde gebruiker een groot aantal tips gekregen voor optimalisatie van het gebruik van SAM®.’

Heeft u interesse in het volgen van deze SAM® Gebruikerstraining? Vanwege grote belangstelling worden er ook in januari 2017 trainingen gegeven zowel in onze vestigingen in Drachten als in Dordrecht. Desgewenst kunnen wij deze training ook op locatie geven. Meer informatie en het aanmeldingsformulier kunt u vinden op www.sencon.nl/trainingen.

                  

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag of wilt u advies over gemaalbeheer? Interesse in onze dienstverlening of SAM® Beheerapplicatie ? Bel met 06 28425164 of mail naar info@sencon.nl.

Meer weten over Sencon? Ga dan naar www.sencon.nl.

Heeft u een collega die de Sencon nieuwsbrief zelf niet ontvangt, maar mogelijk wel geïnteresseerd is? Stuurt u deze mail dan gerust door! Aanmelden kan via de website.

 

                          
Lindelaan 31
3319 XG  Dordrecht
06 28425164

 

© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences