Sencon Nieuwsbrief Februari 2017: Rioleringsvakdagen, ontwikkeling SAM beheerapplicatie en aanvulling van ons team

SENCON NIEUWSBRIEF Februari 2017

       De onderwerpen in deze nieuwsbrief:
  • Ontmoeten wij elkaar tijdens de Rioleringsvakdagen?
  • Ontwikkeling SAM® Beheerapplicatie naar SAM 3 (Cloud Versie)
  • Aanvulling van ons team met Product manager Paul Kegel
  • Onafhankelijke inspecties conform BRL K14020 en NEN3140 keuringen
 

Ontmoeten wij elkaar tijdens de RioleringsVakdagen?

Van 21 tot 23 maart 2017 vindt de RioleringsVakdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. De RioleringsVakdagen is de verbindende vakbeurs voor de rioleringsbranche en wordt in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd.

Ook dit jaar zijn wij met een eigen stand op de RioleringsVakdagen aanwezig. Wilt u meer weten over ons onafhankelijk advies m.b.t. nieuwbouw, onderhoud en renovatie van pompen en gemalen? Kunnen wij u meer vertellen over onafhankelijke BRL inspecties en NEN3140 keuringen? Heeft u interesse in een demo van SAM beheerapplicatie? Of misschien wilt u meer weten over onze trainingsmogelijkheden?

Wij nodigen u van harte uit om onze stand tijdens deze dagen tussen 12.00 en 20.00 uur te bezoeken. U kunt ons vinden op stand 547.

Bent u nog niet in het bezit van toegangskaarten? Vraag dan hier uw gratis toegangskaarten aan. 

Op de website van de RioleringsVakdagen is meer informatie te vinden over deze beurs. 

Ontwikkeling SAM® Beheerappicatie naar SAM 3 (Cloud Versie)

De SAM beheerapplicatie biedt gemeenten en waterschappen de mogelijkheid om in een overzichtelijke webapplicatie, volledig inzicht te hebben in de riooltechnische installaties. Hiermee kunnen installaties nu en in de toekomst onafhankelijk, effectief en eenvoudig worden beheerd.

In aanvulling op het huidige platform van SAM vindt op dit moment een doorontwikkeling plaats naar een moderne webbased oplossing met een nog bredere functionaliteit. Deze SAM Cloud versie, SAM 3 genoemd, wordt gekenmerkt door een beheerplatform middels een ‘dashboard’ waarmee data nog eenvoudiger kan worden geanalyseerd. Daarnaast biedt SAM 3 ook de mogelijkheid om in het veld, naast de reeds aanwezige inspectie-app website, ook meldingen en acties eenvoudig te registreren. 

Sencon is het onafhankelijk kenniscentrum, achter de applicatie, wij laten u tijdens de RioleringsVakdagen graag de nieuwste ontwikkelingen van de SAM beheerapplicatie zien.

Aanvulling van het team met Product manager Paul Kegel

Wij stellen hierbij graag Paul Kegel aan u voor:

Paul is met ingang van 1 januari bij ons werkzaam in de functie van Product manager. Zijn voornaamste taak is het coördineren van de ontwikkeling van SAM 3.

Met het aantrekken van Paul hebben we kennis over het ontwerpen en realiseren van software in huis gehaald en daarmee de slagkracht vergroot om SAM 3 dit jaar te lanceren. 

Paul Kegel combineert zijn theoretische economische achtergrond met zijn werkervaring in het ontwerpen- en ontwikkeling van maatwerk software en websites. Daardoor is Paul een aanwinst voor ons team. Paul werkt voor u voornamelijk achter de schermen, mogelijk dat u met hem kennis maakt bij de implementatie van SAM 3 binnen uw gemeente.

Onafhankelijke inspecties conform BRL K14020 en NEN-3140 keuringen

Sencon heeft een brede expertise op het gebied van gemaalbeheer. Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om inspecties conform BRL K14020 door Sencon, als onafhankelijke partij uit te laten voeren. Dit ter voorbereiding en controle van de uitvoering van het preventieve en correctieve onderhoud door de aannemer. 

Onze Technisch Inspecteurs beoordelen tijdens de inspectie alle componenten van de installatie aan de hand van de beoordelingsaspecten en de bijbehorende bepalingsmethoden beschreven in BRL K14020 en brengen zo de staat van het onderhoud in kaart. Wij voeren deze inspectie regelmatig uit in combinatie met een inventarisatie en/of de NEN3140 keuring. Door onze onafhankelijke status hebben wij geen belang bij de uitkomsten van de inspectie en kunnen wij een volledig onafhankelijke uitvoering granderen. De uitkomsten van de inspecties en keuringen kunnen direct in SAM beheerapplicatie worden opgenomen en dienen daarnaast als input voor de meerjarenbegroting, ter controle van de werkzaamheden door de aannemer of als input voor het PvE t.b.v. het aanbesteden van preventief en correctief onderhoud dan wel renovatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag of wilt u advies over gemaalbeheer? Interesse in onze dienstverlening of SAM® Beheerapplicatie? Bel met 06 28425164 of mail naar info@sencon.nl.

Meer weten over Sencon? Ga dan naar www.sencon.nl.

Heeft u een collega die de Sencon nieuwsbrief zelf niet ontvangt, maar mogelijk wel geïnteresseerd is? Stuurt u deze mail dan gerust door! Aanmelden kan via de website.

   

Lindelaan 31
3319 XG  Dordrecht           
 
06 28425164

© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences