SENCON BEURSSPECIAL RIOLERINGSVAKDAGEN: MAAK EEN PITSTOP BIJ SENCON OP STAND 547

SENCON BEURSSPECIAL RIOLERINGSVAKDAGEN:

MAAK EEN PITSTOP BIJ SENCON OP STAND 547

 

Sencon toont eerste functionaliteiten SAM 3

Sencon laat tijdens de RioleringsVakdagen de eerste functionaliteiten van SAM 3 zien: een nieuwe omgeving met een gebruiksvriendelijk ontwerp en nog bredere functionaliteit voor volledig en optimaal beheer van alle riooltechnische installaties.

SAM 3 is voorzien van een ‘dashboard’ waarmee data nog eenvoudiger kan worden geanalyseerd. Daarnaast biedt SAM 3 de mogelijkheid om in het veld, naast inspecties, ook meldingen en acties eenvoudig te registreren via een hiervoor nieuw ontwikkelde app.

Kom langs op de stand om als eerste mee te kijken met de huidige ontwikkeling en nieuwe features die in SAM 3 beschikbaar komen. 

 

 

 

Ontmoeten wij elkaar op de RioleringsVakdagen?

Wilt u meer weten over onafhankelijk advies met betrekking tot nieuwbouw, onderhoud en renovatie van pompen en gemalen? Kunnen wij u meer vertellen over onafhankelijke BRL inspecties en NEN3140 keuringen? Heeft u interesse in een demo van SAM beheerapplicatie? Of misschien wilt u meer weten over onze trainingsmogelijkheden?
 
Wij nodigen u van harte uit voor een pitstop bij Stand 547.
 
 
 

Heb jij de limited edition SAM + Pompleveranciers polo al?

Gemalen zijn een kostbare kapitaal voor iedere gemeente, waterschap en Rijkswaterstaat. Onvoldoende functioneren betekent onvoorziene tijdsinvensteringen en kosten. Optimaal gemaalbeheer is daarom van belang.

Om het brede draagvlak voor onafhankelijk beheer te promoten en de relatie tussen goed beheer en de gerenommeerde pompenleveranciers te benadrukken is de SAM + Pompleveranciers polo gemaakt.

Wil jij ook de trotse eigenaar worden van deze felbegeerde polo? Bezoek onze stand! OP = OP! 

 

 

Aanvullende informatie en toegangskaarten voor de RioleringsVakdagen

De RioleringsVakdagen is de verbindende vakbeurs voor de rioleringsbranche en vindt van 21 tot 23 maart 2017 in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal in Gorinchem.
 
Bent u nog niet in het bezit van toegangskaarten? Vraag dan hier uw gratis toegangskaarten aan. 
Op de website van de Rioleringsvakdagen is meer informatie te vinden over deze beurs.
 
 

 

Graag tot ziens in Gorinchem!

 

   
Lindelaan 31
3319 XG  Dordrecht           
06 28425164

© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences