Vacature Technisch Commercieel Projectleider

Wij willen ons team graag uitbreiden met een

Technisch Commercieel Projectleider

Ben jij een technisch commercieel projectleider en heb jij ervaring met riooltechnische installaties waaronder gemalen? Dan zoeken wij jou voor deze vacature.

 

Als Technisch Commercieel Projectleider draag je de verantwoordelijk voor diverse projecten.

Je adviseert klanten bij renovaties, nieuwbouw en onderhoud van hun riooltechnische installaties en gemalen. Je werkt de functionele eisen en wensen van de klant uit in beheerplannen, bestekken, calculaties, begroting, planningen e.d. op basis van het programma van eisen en overige randvoorwaarden.

Tijdens de uitvoering van het project voer je directievoering en toezicht uit. Door de planning, kwaliteit, veiligheid en resultaten continue te monitoren ben je je goed bewust van de vorderingen en weet je bij te sturen waar nodig. Binnen je functie communiceer je met alle betrokken stakeholders, zoals opdrachtgevers, aannemers, leveranciers en de eigen organisatie.

Je expertise en kennis van zaken worden ingezet bij het geven van vakgerichte trainingen en cursussen.

Jouw profiel

Je kunt goed plannen, organiseren, structureren en coördineren. Communicatief sterk, resultaatgericht, klantgericht, natuurlijk overwicht, commercieel en probleemoplossend vermogen zijn termen die bij jou passen.  

We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, goed in voortgangscontrole bent en de juiste prioriteiten kunt stellen. Maar bovenal ben je jezelf.

Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en bijvoorkeru een afgeronde civieltechnische of werktuigbouwkundige opleiding, aangevuld met opleidingen/cursussen op het gebied van VCA (VCA-VOL), Veilig werken langs de weg & Veilig werken in besloten ruimte. Kennis van telemetrie en OMS systemen is een pré.

Je bent bij voorkeur woonachtig in het noorden of zuid-westen van Nederland.

Wat bieden wij?

Sencon biedt een zelfstandige en veelzijdige fulltime baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Salariëring is passend bij ervaring en secundaire arbeidsovereenkomsten zijn marktconform.

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Harmon Holtrust (Officemanager) via telefoonnummer 06-27007060. Sollicitaties kunnen tot 1 juni 2017 worden gericht aan Harmon Holtrust via h.holtrust@sencon.nl.

Wie zijn wij?

Sencon in een onafhankelijk adviesbureau en biedt ondersteuning aan gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat om hun taken op het gebied van gemaalbeheer op een verantwoorde en efficiënte manier uit te kunnen voeren.

Vanuit bewezen ervaring en deskundigheid zijn wij gespecialiseerd in advisering en projectbegeleiding bij aanleg, vervanging, beheer en onderhoud van riool technische installaties en telemetrie. Dit kan gaan om mechanisch, elektrotechnisch als ook civieltechnisch adviezen en projecten.

Onze activiteiten omvatten onder ander:

  • Advies bij nieuwbouw, onderhoud & renovatieprojecten,
  • Opstellen beheer- of onderhoudsplannen
  • Opstellen van bestekken of Programma van Eisen
  • Inventarisaties (nulmeting) samenstelling installaties
  • BRL-inspecties conform BRL K14020
  • Keuringen laagspanning conform NEN 3140
  • Projectvoorbereiding en -begeleiding
  • Directievoering en toezicht
  • Trainingen en cursussen

Wij bieden onze klanten een totaaloplossing. Wij zijn dé partner en onafhankelijk specialist op het gebied van advisering en projectbegeleiding in transport van rioolwater, regenwater en oppervlaktewater.

Om klanten ook op het gebied van beheer van haar riooltechnische installaties te ontzorgen hebben wij een onafhankelijk onderhoudsmanagementsysteem (SAM®) ontwikkeld. SAM heeft inmiddels meer dan 100 (gemeentelijke) gebruikers.

Sencon is een jong en ambitieus adviesbureau met vestigingen in Dordrecht en Drachten. Ons team bestaat momenteel uit meer dan 10 ervaren specialisten en vakmensen.

 

© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences