Training inspecteren conform BRL K14020

Sencon geeft de training Inspecteren conform BRL K14020 voor buitendienstmedewerkers die zelfstandig deze inspecties (willen) uitvoeren en/of toezicht willen houden op aannemers. BRL K14020 is de norm voor kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompen en gemalen. Door het toepassen van de norm is het mogelijk op een eenduidige manier installaties te onderhouden en te monitoren. 

Training Inspecteren conform BRL K14020

Na de training kan de cursist:

  • de kwaliteit van het onderhoud aan gemalen vast te stellen
  • de beoordelingsmethode en kwaliteitscodes van BRL K14020
  • zelfstandig de BRL inspecties uit te voeren en te rapporteren conform de beoordelingsmethode en kwaliteitscodes BRL K14020
  • optioneel: werken met het inspectieformulier in SAM® en de SAM-inspectie app

De training wordt gegeven door onze eigen Technisch Inspecteur met jarenlange ervaring in het uitvoeren van onderhoud, inspecties en keuringen aan pompinstallaties. De training heeft een interactief karakter en is praktisch van opzet.

Tijdens het ochtenddeel wordt de theorie behandeld. ’s Middags wordt de theorie in praktijk gebracht door het uitvoeren van BRL-inspecties op gemalen met behulp van het BRL-inspectieformulier in SAM® en de SAM®-inspectie app.

Locatie:
De training vindt bij voorkeur plaats op uw eigen locatie, dit gezien het praktijk gedeelte. 
 
Duur:
De training start om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) en duurt tot uiterlijk 16.00 uur.
 
Kosten:
De kosten voor de training bedragen € 1825,- (exclusief BTW (prijspeil 2024)) per training, met een maximum van 8 deelnemers voor de theorie en 4 deelnemer voor het praktijkgedeelte. Een tweede praktijktraining (dagdeel) bedraagt € 400,-. Dit is inclusief eventuele reiskosten van de cursusleider en gebruik van materialen van Sencon.
 
Deelnemers ontvangen een certificaat als bewijs van deelname.
 
Interesse:
Mocht u geïnteresseerd zijn in het aanbieden van deze training binnen uw gemeente, neemt u dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margreet Ybema (Management assistent) via m.ybema@sencon.nl.
 
© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences